Lösvagina – Allt du behöver veta!

En lösvagina, även kallad lösfitta, är sexleksaken som påminner om en riktig kvinnas underliv. Utformningen inuti kan variera, allt för att du som man ska kunna känna att det nästan är som att ha sex med en kvinna på riktigt och förhållandevis verklighetstroget.

Lösvaginan är väldigt enkel att använda, dock helst med glidmedel alternativt någon olja, för skönast effekt. Smek din penis och tryck in den i lösvaginan, sedan är det bara att föra lösfittan fram och tillbaks tills du når ditt klimax. Vilken lösvagina du ska välja beror på vad du föredrar. Det absolut bästa sättet att ta reda på vad som passar just dig är att prova sig fram. Visst finns det ”bäst i test”, men det är inte säkert att vinnaren är rätt för dig.

Bra att veta om lösvaginor

Lösvaginan är i första hand till för att stimulera penisens ollon. Det finns andra sexleksaker som har inbyggda lösvaginor, men en lösfitta är betydligt billigare än dessa produkter. Du kan få en lösvagina för cirka 100 kr, men om du lägger på någon hundralapp så får du en lösfitta av hög kvalitet och som du kan njuta av under en längre tid.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *